АКТО 2

АКТО_2 ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ визуелни и изведувачки уметности_музика_теорија [ УМЕТНОСТ И ХРАНА ]


Kонцепт| Учесници | Пдф каталог и Постер | Фото/Видео | Прес | Фундер

Concept | Participants | PDF catalog & Poster | Photo/Video | Press | Founder

 

 


Неколку факти за АКТО 2