Предавање на Линеа Вест, МОМА, Њујорк/ Lecture by Linnea West, MOMA, NY

/For English Scroll Below/ Предавање на Линеа Вест, кураторка и координаторка на програмата C-MAP на Музејот на модерна уметност во Њујорк 15 февруари 2017 год. ГЕМ Клуб / 19:30 часот Првиот дел од ова предавање се однесува на нејзиното истражување во национализмот и постсоцијалистичките споменици низ призмата на историјата на…