Добри практики: одговорноста и развојот на современата култура

Дискусија и работилница за длабински цртеж Добри практики: одговорноста и развојот на современата култура и уметност 17 и 18 октомври 2018 год. Младински културен центар, Скопје (хол на вториот спрат од кино „Фросина“) Во рамки на дискурзивно – едукативната програма „Совршениот уметник“ и програмата „Добри практики“ 17 ОКТОМВРИ (СРЕДА)/19.30 ЧАСОТ…