ОДЛОЖЕНО – КОНКУРС ЗА СТУДЕНТИ И МЛАДИ УМЕТНИЦИ ДО 35 ГОДИНИ

Согласно мерките и препораките на Владата и Министерството за здравство на Република Северна Македонија за превенција од ширење на болеста COVID – 19 (корона вирус), Факултет за работи што не се учат/АКТО фестивалот за современа уметност во наредниот период додека трае забраната ги откажува веќе закажните јавни настани кои беа…