Exhibition and Public Program WHICH SIDE ARE YOU ON?: On the non-aligned decolonial constellation

/English below/   Меѓународна групна изложба и јавна програма НА ЧИЈА СТРАНА СИ?[1]: За неврзаната деколонијална констелација Кураторки: Бојана Пишкур и Ивана Васева   24 ноември – 16 декември, 2022 година Изложба Отворање – 24 ноември 2022 година / 20 часот Фоаје на Македонска опера и балет, Скопје Отворено секој…