ДЕНЕС Награда-изложба и доделување награда/ DENES Award – Exhibition and award ceremony

/For English scroll below/ НАГРАДА ДЕНЕС ЗА МЛАД(А) ВИЗУЕЛ(Е)Н/А УМЕТНИ(К)/ЧКА ДО 35 ГОДИНИ Организација: Факултет за работи што не се учат -ФР~У во соработка со Центар за современи уметности - Скопје 21-29 април 2021 година Скопје Престижната интерационална манифестација, доделувањето на наградата ДЕНЕС за млад(а) визуел(е)н/а уметни(к)/чка до 35 години,…