ФОЛТИН на АКТО (13.08)

Без ФОЛТИН нема АКТО. Изминатите единаесет години ФОЛТИН беа сериозна (уметничка, концепциска и другарска) поддршка на АКТО. Годинава во комплексот на хали фрижидери настапуваат на 13.08.2016(сабота) (more…)