АКТО 3

АКТО_3 табела на компаративни брзини на различни тела во км на час ТЕМА [ БРЗИНА ]


Kонцепт| Учесници | Пдф каталог и Постер | Фото/Видео | Прес | Фундер

Concept | Participants | PDF catalog & Poster | Photo/Video | Press | Founder

 

 


Неколку факти за АКТО 3