Четириесет години љубов кон уметноста на Власта Делимар/ 40 Years of Vlasta Delimar’s Artistic Love

/For Englisg scroll below/ „Четириесет години љубов кон уметноста на Власта Делимар“ Ретроспективна изложба на Власта Делимар Кураторка: Ивана Васева 3 декември 2020 година (четврток), плоштад Македонија 12 часот Продукција: Факултет за работи што не се учат – ФР~У Поддржано од Министерство за култура на Република Северна Македонија    …