17. АКТО ФЕСТИВАЛ_17 AKTO FESTIVAL

/For English scroll below 17. АКТО ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ Интердисциплинарна платформа за продукција и едукација во областа на  современата уметност СОВРЕМЕНИ (НЕ)ДЕМОКРАТИИ II: ГРИЖАТА И ЗАЕДНИЧКИТЕ ПРОСТОРИ септември – декември 2022 година / Скопје КОНЦЕПТ АКТО фестивалот за современи уметности е еден од ретките вонинституционални фестивали во земјава со…