Школа за пропаганда: АНТИКВИЗАЦИСКА ПРОПАГАНДА_ Propaganda School: ANTIQUIZATION PROPAGANDA

Школа за пропаганда: АНТИКВИЗАЦИСКА ПРОПАГАНДА. Од Скопје 2014 до Скопје - Eвропска престолнина на културата 2028 02.03.2024 (сабота) / 12 часот Музеј на современата уметност - Скопје Во рамките на изложбата „Станица Пропаганда“ на Јонас Стал Концепт: Филип Јовановски, Јонас Стал, Ивана Васева   Школата за пропаганда во Скопје има…

СТАНИЦА ПРОПАГАНДА, изложба на Јонас Стал_PROPAGANDA STATION, exhibition by Jonas Staal

СТАНИЦА ПРОПАГАНДА Јонас Стал Отворање - 1 март 2024 година (петок) / 20 часот Школа за пропаганда - 2 март 2024 година (сабота) / 12 часот Музеј на современата уметност - Скопје Кураторка: Ивана Васева         Станица пропаганда е нова комплексна инсталација и програма во живо на…