13. AKTO Општество во изградба_Society Under Construction

/ For English Scroll Below/  13. АКТО ФЕСТИВАЛ ЗА СОВРЕМЕНИ УМЕТНОСТИ ОПШТЕСТВО ВО ИЗГРАДБА 23-25.08.2018 БИТОЛА Во 2018 година се случува 13-то издание на АКТО Фестивалот за современи уметности во Битола. Ќе има 5 програми: АКТО Уметничка програма, АКТО Музика, АКТО Агора, АКТО за заедницата и АКТО Воз, некои од…