Избрани четрите финалисти за награда ДЕНЕС

Избрани четворицата финалисти за наградата ДЕНЕС за млад(а)  визуелен(а) уметник(чка) до 35 години   Организациите ФРУ – Факултет за работи кои не се учат – Битола/Скопје и Центар за современи уметности – Скопје, по четринаесети пат го организираа процесот за доделување на за наградата ДЕНЕС за млад(а) визуелен(а) уметник(чка) до…