Започнува АКТО 11- Скопје

Де:сонанз Фестивалот во соработка со Акто Фестивал, Ако никој не свири, PMG Recordings и граѓанската иницијатива „Деца на планетата Земја“ Ве канат на гостувањета на Grimes Adhesif (Greta Cottage Workshop / Freerotation / UK) и Pizza Noise Mafia [Белгија] како и на концертната промоција на новиот материјал на Kanton6 -…
1 25 26 27 28 29 33